București. Cine este tânăra găsită moartă și dezbrăcată complet, după ce a căzut de la etajul unui bloc! Foto în articol

Polițiștii din Capitală fac cercetări, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un bloc din Capitală, acolo unde o femeie s-ar fi aruncat de la etaj în zona Vitan-Bârzești.

Update: Ioana Țîrlea avea 29 de ani și a fost găsită moartă, complet dezbrăcată în fața unui bloc din București, după ce ar fi căzut de la etaj. Fata era medic veterinar și locuia cu chirie în blocul lângă care a fost găsită, pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București.

Noaptea trecută, Ioana, care avea o depresie din cauza faptului că nu își găsea un loc de muncă, se afla singură în apartament, Conform contului ei de Facebook, tânăra plecase de la ultimul loc de muncă în luna ianuarie. Polițiștii au descoperit că ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, din interior, în timp ce iubitul tinerei era plecat de acasă.

Știre inițială

Potrivit primelor informații, ar fi vorba de o femeie de aproximativ 30 de ani, care a fost găsită pe caldarâm, complet dezbrăcată. Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără rezultat. Vecinii spun că e posibil ca femeia să fi venit în bloc pentru a întreține relații sexuale și să fi fost victima unui omor.

Sursa foto: realitatea