Moartea mamei fratilor Becali, considerata suspecta de Politie

Anchetatorii au catalogat moartea mamei fratilor Giovani si Victor Becali ca fiind suspecta, dat fiind ca femeia a fost gasita moarta in piscina, plutind cu fata in jos.

Everdichia Becali, mama fratilor Ioan si Victor Becali, a fost gasita moarta, joi seara, in piscina domeniului familiei din Pipera. Varul fratilor Becali este cel care a gasit-o pe femeie inecata in piscina, plutind imbracata, cu fata in jos.

Medicii sositi imediat la fata locului au incercat minute in sir sa o resusciteze pe Everdichia Becali, insa in cele din urma s-au declarat invinsi si au pronuntat decesul femeii.

Claudia Burada, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat pentru Romania TV decesul mamei lui Victor si Ioan Becali, declarand ca aceasta a fost gasita inecata in piscina din curtea casei familiei, din Pipera.

“La ora 20 am fost sesizati prin apel de urgenta cu privire la faptul ca o femeie se afla decedata intr-o piscina din curtea unei locuinte din orasul Voluntari. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie sim de asemenea, o ambulanta, iar medicii au constatat decesul. Femeia avea varsta de 83 de ani”, a spus purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov.