Moartea șocantă a lui John Gotti, unul dintre cei mai cunoscuți mafioți din istorie! Se știa că a murit de cancer, la spital

Cum a murit celebrul John Gotti, șeful Mafiei în anii ’80. John Gotti este de departe cel mai cunoscut mafiot din istorie. Acesta a condus celebra organizație mafiotă Gambino în anii ’80, după ce l-a asasinat pe fostul lider, Paul Castellano, în 1985.

John Gotti a fost liderul familiei Gambino, cea mai puternică și mai influentă din New York la acea vreme. Acesta a ajuns celebru pentru că a spart codul tăcerii din jurul Mafiei, adorând să apară în ziare și la TV, și inclusiv să aibă “fani”.

Acesta a murit în 2002, după 10 ani petrecuți în închisoare. Anul acesta a fost lansat filmul Gotti, despre viața celebrului mafiot, iar rolul principal a fost jucat de celebrul John Travolta, după ce în trecut Gotti a fost jucat de Armand Assante, Tom Sizemore, Sonny Marinelli, Danny Nucci sau Joseph Siravo.

Citește și: RAPPER-UL XXXTENTACION A FOST UCIS! POLIȚIA A ARESTAT DEJA UN PRIM SUSPECT

Filmul a fost făcut cu acordul familiei Gotti, fiul lui John Gotti, John Gotti Jr., lucrând de aproape cu Travolta pentru acest film. Acesta a făcut câteva dezvăluiri șocante despre tatăl sau, pentru a promova filmul și mai mult. Junior a declarat într-un interviu recent că toți știu viața spectaculoasă a tatălui sau, însă puțini știu cum a murit acesta.

Varianta oficială este că John Gotti a murit de cancer la gât în spital, în timp ce medicii încercau să îl resusciteze, însă lucrurile se pare că stau altfel. “Tatăl meu a avut o viață spectaculoasă, însă mulți nu știu că a mâncat mii de mese în celulă de unul singur, a stat 10 ani în izolare la închisoare, iar în ultimii ani din viață a fost legat cu cătușe de pat, murind pentru că s-a sufocat cu propria vomă și propriul sânge”, a spus Gotti Jr.

Sursa foto: billboard