Modificarea Guvernului, publicata in Monitorul Oficial

Rectificarea bugetara, publicata in Monitorul Oficial. Veniturile la bugetul de stat se reduc cu 375,8 milioane de lei

Modificarea structurii Guvernului a fost publicata, miercuri, in Monitorul Oficial. Numirea viitorilor noi ministri din cabinetul Ponta a aparut in Monitorul Oficial, insa decizia finala a ramas la presedintele Traian Basescu, care urmeaza sa hotarasca daca va semna sau nu decizia de numire a noilor ministri.

Aseara, Traian Basescu spunea ca va semna imediat decretele dupa ce Victor Ponta isi va asuma raspunderea pe un nou program de guvernare, necesar dupa ce au aparut noi prevederi dupa protocolul semnat de USD cu UDMR, in conditiile in care in actualul program de guvernare se vorbeste de USL, care nu mai exista dupa iesirea PNL de la guvernare.

Tot marti seara, Victor Ponta spunea ca nu vede de ce ar fi nevoie de un alt program de guvernare. Ramane de vazut la ce concluzie va ajunge pana la urma, astazi va urma o noua runda de discutii cu presedintele Basescu la Palatul Cotroceni.

Vezi aici cand va dezbate CCR sesizarea PMP si PDL referitoare la noul Guvern

In aceasta dimineata, Victor Ponta s-a intalnit la Guvern cu vicepremierul Liviu Dragnea, Kelemen Hunor, cu presedintele PC Daniel Constantin, precum si cu vicepremierul Gabriel Oprea. Este o discutie inainte de runda de negocieri care va avea loc in cursul zilei de astazi la Cotroceni.

Guvernul Ponta III a primit, marti, votul Parlamentului, fiind intrunite 346 optiuni favorabile, in timp ce 192 senatori si deputati s-au exprimat “impotriva”. Votul exprimat in Parlament a fost anuntat in plenul reunit.

Foto: Realitatea TV