MODIFICARI ale unor TRASEE si STATII RATB in zona Eroilor, din cauza lucrarilor la Magistrala 5 de metrou

Traseele liniilor de autobuze si statiile RATB din zona Eroilor vor fi modificate incepand de joi, ca urmare a reorganizarii traficului rutier pe bd. Eroilor si in intersectia cu bd. Eroilor in vederea continuarii lucrarilor la Magistrala 5 de metrou, a anuntat miercuri regia de transport.

Astfel, incepand de joi, de la ora 11.00, liniile de autobuze 104 si 124 vor functiona pe traseul de baza intre “Cora Pantelimon” respectiv “Romprim” si “Opera Nationala” (capatul liniei 668), iar apoi pe un traseu modificat, pe Splaiul Independentei (malul stang), Podul Eroilor, cu intoarcere pe Splaiul Independentei (malul drept), apoi pe traseele actuale.

Citeste si: RATB solicita din nou MAJORAREA PRETULUI biletelor de calatorie

De la aceeasi data, autobuzele liniei 123 vor opri pe sensul spre Gara de Nord in statia “Opera Nationala”, amplasata pe Splaiul Independentei, inainte de intersectia cu Bulevardul Mihail Kogalniceanu (comun cu autobuzele liniilor 104 si 124), iar cele ale liniilor 104 si 124 vor opri si in statia “Opera Nationala” (capatul liniei 668), amplasata dupa rondul Piata Operei.

Citeste si: PROBLEME GRAVE la RATB. Sindicalistii AVERTIZEAZA ca SOFERII ar putea sa nu mai iasa pe trasee

In perioada de derulare a lucrarilor, autobuzele liniei 123 nu vor mai efectua opriri in statia “Opera Nationala” (comun cu linia 668), amplasata dupa rondul Piata Operei.

Sursa foto: ratb.stfp.ro