MODIFICARI in PROGRAMUL de eliberare a documentelor de identitate

La Directiei Locale de Evidenta a Persoanelor Sector 6 au loc in aceste zile operatiuni de implementare a Sistemului National Informatic de Evidenta a Persoanelor (SNIEP), a anuntat luni Primaria Sectorului 6.

Astfel, reprezentantii acestei autoritati au informat ca solicitarile de eliberare a documentelor de identitate se desfasoara dupa un program modificat. Cartile de identitate pentru a caror eliberare au fost depuse documente doveditoare pana vineri, 21 iunie, ora 12.00, vor fi eliberate la termen.

Citeste si: PROGRAM EXTINS la serviciile publice comunitare de EVIDENTA A POPULATIEI din Bucuresti

Toate centrele de evidenta a persoanelor din sector continua sa primeasca cereri de eliberare carti de identitate, dar acestea vor fi puse la dispozitia cetatenilor intr-un interval de trei saptamani.

Carti de identitate in sistem de urgenta vor fi eliberate numai la prezentarea unui bilet de avion sau a unui bilet de internare in spital.

Pentru elevii care au de sustinut examene sau se afla in alte situatii in care au nevoie de documente de identitate, centrele de evidenta a persoanelor Sector 6 vor elibera carti de identitate provizorii.

Citeste si: Program prelungit la eliberarea CARTILOR DE IDENTITATE in Sectorul 2, in ziua ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE

Incepand de miercuri, 25 iunie, biroul de evidenta a persoanelor nr. 1, din cadrul Sectiei de Politie 20, Crangasi, isi va relua activitatea.

 Relatii suplimentare in legatura cu PROGRAMUL de eliberare a documentelor de identitate, numerele de telefon ale centrelor si adresele acestora pot fi obtinute de pe site-ul institutiei http://evidentapersoanelor6.ro.

Sursa foto: digi24.ro