Modificarile din Codul Penal au iscat un nou protest!

Modificarile din Codul Penal nu sunt pe placul unora dintre cetatenii Romaniei! Aproximativ 100 persoane protesteaza in aceasta seara, in Piata Victoriei, impotriva deciziilor luate marti in plenul Parlamentului cu privire la Codul Penal.

Manifestantii scandeaza lozinci precum “Minciuna, prostia si hotia ingroapa Romania!”, “Mandela a vrut egalitate, Ponta vrea imunitate”, “Jos, jos, jos, guvernul mincinos”, sau “Democratie, nu oligarhie”.

“Prin modificarile aduse ieri Codului Penal, USL continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut, intentionand in mod vadit sa puna sub control justitia, institutiile mas-media, sa diminueze capacitatea institutiilor create cu greu, precum ANI si DNA, de a face fata coruptiei si abuzurilor pe care le fac oamenii politici.

Aceste modificari sunt dramatice si darama 10 ani de munca si de activitate a institutiilor anticoruptie din Romania, institutii specializate exact in lupta impotriva coruptiei”, se arata in apelul postat pe Facebook de organizatorii manifestatiei.