Modul ciudat prin care un cunoscut doctor și-a ucis iubita în timpul unei partide de sex oral

Iubita unui doctor din Germania a murit după ce i-a făcut partenerului său sex oral. Doctorul Andreas Niederbichler a fost arestat după ce și-a pus cocaină pe penis. Apoi și-a pus iubita să îi facă sex oral, informează metro.co.uk. Bărbatul este suspectat că a mai dat acest drog și altor trei femei.

Conform poliției, celelalte trei femei nu au pățit nimic. Dar o femeie de 38 de ani și-a pierdut viața. Autoritățile susțin că aceasta a fost de acord să îi facă medicului sex oral. Actul sexual a avut loc pe 20 februarie 2018. La câteva momente, aceasta s-a prăbușit în casa lui.

A fost dusă de urgență la spital, dar și-a pierdut viața la scurt timp după ce a fost internată. Acum doctorul este acuzat că i-a dat cocaină fără că ea să știe. Poliția crede că medicul estetician de 42 de ani care agăța femei pe internet a făcut mai multe victime în Germania.

Andreas Niederbichler era șef la spitalul Ameos din Halberstad. Poliția l-a acuzat de rănire corporală cauzatoare de moarte. „Victimele care au fost audiate au mărturisit că s-au simțit rău după întâlnirile cu medicul. Toate au prezentat simptome ale consumului de narcotice”, se arată în raportul poliției.

Sursă traducere: ciao.ro