Mofturoasele zodiacului. Top 5 femei care se cred buricul pamantului

Pretind totul dar ofera putin sau chiar nimic in schimb. Sunt pretentioase, greu de multumit si au impresia ca li se cuvine totul. Mofturile lor nu sunt tocmai usor de suportat.

Sunt femeile care se cred buricul pamantului, iar dincolo de educatie, toate aceste mofturi tin si de semnul lor astrologic.

CITESTE SI: Ei sunt ghinionistii zodiacului! Top 5 zodii care se despart sau divorteaza in 2016!

Capricorn

Mofturoasa mofturoaselor este nativa din zodia Capricorn. Perfectionista din fire, nu o multumesti deloc usor. Mereu are ceva de reprosat, chiar si atunci cand lucrurile iti par mai mult decat corecte. Ea pretinde marea cu sarea pentru ca e convinsa ca i se cuvine. Din acest motiv si este considerata una dintre cele mai dificile zodii. Are tabieturile ei deja formate si cine nu e in stare sa i le respecte are de a face cu furia ei. Si iti va scoate peri albi pentru a-si satisface propriile toane.

Fecioara

Nu chiar la fel de dificila, dar nu foarte departe de nativa din Capricorn este cea din Fecioara. Alta fixista care vrea ca toata lumea sa ii stea la picioare si sa ii indeplineasca dorintele. Nimic nu e bun, nimeni nu se ridica la nivelul ei, de aici si pretentiile sale exagerate. Starea ei de spirit schimbatoare este cea care le da cel mai mult de furca celor din jurul sau. Pentru ca niciodata nu ii poti intui urmatoarea miscare, nu poti ghici ce isi doreste cu adevarat. Mofturi face si la mancare, unde cu greu gaseste ceva pe gustul sau.

Scorpion

Nativei din Scorpion ii place sa stabileasca ea regulile in orice situatie, atat la serviciu, cat si in familie sau printre prieteni. Si vrea ca toata lumea sa joace dupa cum canta ea. E mofturoasa inclusiv cand isi alege prietenii sau partenerii de lucru. Nu mai vorbim de iubiti. Putini sunt barbatii care se ridica la standardele impuse de ea. E intoleranta si vrea sa isi impuna punctul de vedere cu orice pret, neacceptand niciodata alte pareri.

Balanta

Pretentioasa Balanta face cele mai multe mofturi atunci cand vine vorba sa isi aleaga un partener. Care trebuie sa fie frumos, destept, cu bani, sa iubeasca arta, sa fie romantic si cate si mai cate. In plus, toanele ei sunt greu de satisfacut. Pentru ca ea nu vrea doar rasfat, ci vrea sa fie alintata ca la carte. Iar pentru asta partenerului ii trebuie rabdare, dar si bani. Fiindca ea nu se multumeste cu nimicuri, cu kitsch-uri, ci trebuie impresionata cu stil.

CITESTE SI: Spune ce zodie esti ca sa-ti spunem ce pozitie ti se potriveste

Leu

Nativa din zodia Leu nu se multumeste cu jumatati de masura. Considera ca este prea importanta pentru a nu i se cuveni totul. De la atentie, la opulenta. Are pretentii in toate domeniile. Isi cumpara numai haine scumpe, mananca numai la restaurante de lux, vacantele ei sunt intotdeauna in locuri exclusiviste, iar partenerul sau trebuie sa fie cel mai cel. Iar Leoaica are tendinta sa domine, motiv pentru care n-ar trebui sa mire pe nimeni ca ea se considera barbatul in casa.

 

Sursa:ele