Mogosoaia WATER SPORTS EVENTS, cel mai mare eveniment de sporturi nautice din 2014

Cel mai mare eveniment de SPORTURI NAUTICE din sezonul 2014 din Romania – MOGOSOAIA WATER SPORTS EVENTS 2014, Editia I – are loc in perioada 21 – 25 mai, pe lacul Mogosoaia de langa Bucuresti, in program figurand cursuri pentru copii si adulti, demonstratii si concursuri.

MOGOSOAIA WATER SPORTS EVENTS 2014. Evenimentul a inceput miercuri si dureaza pana duminica, intre orele 10.00 si 19.00 si este organizat de Barci in Bagaje, in colaborare cu cea mai renumita firma de echipamente nautice din Bulgaria, Surf Shop Burgas si Nautic Life.

Citeste si: AERONAUTIC SHOW SE VA DESFASURA SAMBATA PE LACUL MORII

Zilnic se desfasoara cursuri gratuite pentru copii si adulti de windsurf si SUP, demonstratii cu instructori din Bulgaria si Romania de windsurf, wakebording, SUP si caiac/canoe. La eveniment vor fi si concursuri cu premii de windsurf si SUP, o tombola cu premii pentru vizitatori, precum si o petrecere, cu barbeque, sambata, dupa ora 18.00.

MOGOSOAIA WATER SPORTS EVENTS 2014. Concursurile sunt organizate in ultimele doua zile, sambata fiind programate calificarile la concursul de SUP, incepand cu ora 13.00 (categorii: copii pana la 12 ani, copii pana la 16 ani, femei si barbati) si de la ora 16.00 la concursul de windsurf, la aceleasi categorii. Duminica, de la ora 10.00, va avea loc Regata MOGOSOAIA de SUP (concurs de stand-up paddle, pe categorii), iar de la ora 13.00 Regata Mogosoaia de windsurf (concurs de windsurf, pe categorii).

Citeste si: ”AERONAUTIC SHOW”: SPECTACOL LA INALTIME PE LACUL MORII DIN CAPITALA

MOGOSOAIA WATER SPORTS EVENTS 2014. La ora 17.00 va avea loc premierea castigatorilor si tombola pentru vizitatori. Premiile la tombola pentru toti vizitatorii evenimentului “MOGOSOAIA WATER SPORTS EVENTS 2014, Editia I” sunt o camera Go Pro Hero 3+Black Edition si cate un curs gratuit in Bulgaria de SUP, windsurf si kitesurf.

Sursa foto: musca.ro