MOHAMAD YASSIN, trimis in JUDECATA pentru TRAFIC DE INFLUENTA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea lui MOHAMAD YASSIN in judecata, in stare de arest preventiv, pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

De asemenea, a fost trimis in JUDECATA si FADEL TAHLI, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de TRAFIC DE INFLUENTA.

Citeste si: OMAR HAYSSAM si-a dat drumul la gura: Cum l-a sponsorizat pe BASESCU desi era membru PSD

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut ca, in perioada octombrie 2014 – martie 2015, inculpatul MOHAMAD YASSIN, in mod direct si prin intermediul inculpatului FADEL TAHLI, a pretins de la doi denuntatori suma de aproximativ 2.000.000 de euro, prevalandu-se de influenta exercitata asupra organelor judiciare, in vederea desfiintarii, pe cale extraordinara, a unei hotarari de condamnare la pedeapsa inchisorii cu executare aplicate unui condamnat, si el denuntator in cauza, cu consecinta punerii in libertate a acestuia din urma, potrivit sursei citate.

Citeste si: MOHAMAD YASSIN, ARESTAT DEFINITIV dupa ce ar fi CERUT 2 milioane de euro pentru ELIBERAREA lui HAYSSAM

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucuresti cu propunerea de a se mentine masurile preventive luate in cauza.