MOMENT DE GROAZA! Andreea Esca a patit asta IN DIRECT. FOTO

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor Pro TV, a avut parte de momente “de groaza”, in direct in emisiunea lui Catalin Maruta. Prezentatorul a surprins-o pe Andreea chiar inainte de jurnalul de stiri, iar frumoasa vedeta tv a ramas fara cuvinte cand a vazut ce i s-a pregatit.

Catalin Maruta si-a mutat studioul “La Maruta” de la Buftea in Bucuresti si astfel a devenit vecinul Andreei Esca si al stirilor ProTV, scriu cei de la Wowbiz, in pagina electronica. 

Mondo News iti recomanda si: Andreea Esca, rapitor de frumoasa in costum de baie. FOTO

Cu acest prilej, Maruta a vrut astfel sa-i faca o surpriza colegei sale de trust chiar inainte de jurnalul de stiri. Numai ca in momentul in care Andreea Escaa vazut ce o asteapta, i-a pierit imediat zambetul de pe buze. In fata celei mai indragite prezentatoare de stiri din Romania se afla “doamna Dracula”, care a venit sa-i aduca o pizza.

“Esti vecina mea, imi esti foarte draga, te iubesc foarte mult si uite ce cadou am pentru tine inainte de stiri. Muncesti mult si m-am gandit ca ti-ar prinde bine o pizza inainte sau dupa jurnal”, a spus Catalin Maruta cand ii trimitea cadoul Andreei.

Citeste si: O prezentatoare de STIRI, surprinsa GOALA in Mamaia. IMAGINI INCENDIARE!

“Nu mai vreau surprize pentru ca de cand esti aici numai de d-astea am parte. E o pizza diavola venita direct de unde trebuie? Iti multumesc foarte mult, cred ca te vei intoarce la Buftea nu stiu de ce”, i-a raspuns Andreea Esca.

“Imi iubesc vecinii si tu esti vecina mea preferata”, i-a raspuns Catalin Maruta, in direct la Pro TV.

Vezi foto mai jos.

Citeste si: GRILA DE TOAMNA LA TV: Cu ce se bat in audienta Pro TV, Antena 1 si Kanal D