Moment incredibil: O girafa isi ia adio de la ingrijitorul sau aflat pe patul de moarte. FOTO

Dragostea dintre om si animal a fost intotdeauna puternica, insa imaginile surprinse la o gradina zoologica din Olanda sunt cu adevarat graitoare. Aparatul de fotografiat a surprins momentul emotionant in care o girafa isi ia adio de la ingrijitorul sau aflat in ultimele saptamani de viata.

Barbatul in varsta de 54 de ani, pe nume Mario, sufera de cancer terminal, iar ca o ultima dorinta a cerut voie spitalului sa fie adus la tarcul girafelor pe care le-a ingrijit peste 20 de ani. Intr-un moment cu adevarat special, una dintre girafe s-a apropiat de ingrijitor si l-a sarutat tandru.  

Citeste si: INTALNIREA EMOTIONANTA DINTRE UN BARBAT SI CATIVA LEI. VIDEO

“Animalele l-au recunoscut si au simtit ca nu era bine”, a spus Kees Veldboer, fondatorul asociatiei caritabile “Ambulance Wish Foundation”, cu ajutorul careia Maria a fost transportat la gradina zoo din Rotterdam, potrivit Daily Mail.

Apoi Mario, care are si un handicap mental, a cerut un moment pentru a-si lua la revedere de la colegii lui de la Zoo, acolo unde si-a petrecut marea majoritate a vietii adulte.

Sursa foto: dailymail.co.uk