Momentul in care 10 DELFINI il salveaza pe un barbat de MARELE ALB. VIDEO

Incredibil! Un grup de DELFINI a sarit in ajutorul unui INOTATOR britanic de cursa lunga atunci cand in apropierea lui si-a facut aparitia nimeni altul decat rechinul MARELE ALB.

Intamplarea incredibila a avut loc pe 22 aprilie, atunci cand ADAM WALKER se afla in mijlocul unui marton de 25 kilometri inot prin Stramtoarea Cook, cea care despare insula din nord de cea din sud a Noii Zeelande.

Citeste si: CEA MAI PERICULOASA SPECIE DIN LUME UCIDE, IN FIECARE AN, SUTE DE MII DE OAMENI. FOTO IN ARTICOL

Potrivit Yahoo! News, exact atunci sportivul l-a vazut pe MARELE ALB. RECHINUL dadea tarcoale chiar sub Adam, asteptand momentul prielnic pentru a declansa atacul. Chiar atunci, inainte de a fi atacat, un grup de 10 DELFINI l-a inconjurat pentru a-l proteja pana cand RECHINUL s-a indepartat.

ADAM WALKER a postat imaginile cu DELFINII protectori pe Facebook a doua zi dupa ce a reusit sa traverseze stramtoarea Cook: “Imi place sa cred ca m-au protejat si m-au ghidat catre casa”, a scris sportivul in descrierea fotografiei.

Citeste si: GASITI IN VIATA DUPA CE AU STAT 8 ZILE PRINTRE RECHINI

WALKER a traversat stramtoarea Cook in 8 ore si 36 de minute in scop caritabil. A fost una dintre cele sapte probe ale Ocean’s Seven, o competitie internationala de inot pe distante lungi. A fost cea de-a sasea cursa a lui WALKER, inainte de ea sportivul traversand Canalul Manecii, Stramtoarea Gibraltar, Canalul Molokai, Canalul Catalina si Canalul Tsugaru. Cursa finala va avea loc in august, atunci cand ADAM WALKER va traversa Canalul Nordului, cel care separa Irlanda de Nord de Scotia.

Sursa foto si video: facebook, youtube.com, environmentalaska.us