Momentul zero la Dinamo! Danciulescu si compania bagati in sedinta!

UPDATE: 15.00: Cristi Scutaru, Mircea Axente, Alexandru Dandea, Alexandru Tudose, Steliano Filip, Alin Roman si Raphael Stanescu  sunt primii sapte fotbalisti de la Dinamo care au trecut prin biroul lui Ionut Negoita pentru a-si afla viitorul!

UPDATE: 14.45: Secundul Florentin Petre va pleca de la Dinamo, deoarece contractul scadent ieri nu-i va mai fi prelungit anunta site-ul gsp.ro. Conform aceleiasi surse Cornel Talnar va primi 50.000 de euro conform unei clauza pe care o avea in contract!

Ionut Negoita, actionarul majoritar de la Dinamo, nu se joaca! Dupa ce i-a demis in direct la un post de televiziune pe antrenorul Cornel Talnar si pe administratorul delegat Cornel Dinu, omul cu banii din Soseaua Stefan cel Mare i-a convocat in aceasta dimineata pe jucatori pentru o sedinta care se doreste a fi un veritabil moment zero, anunta prosport.ro.

Curatenia generala de primavara de la Dinamo a inceput! Ionut Negoita a declarat in urma cu cateva zile ca aproximativ 30 de jucatori noi vor fi adusi la echipa, iar in aceasta dimineata el le-a spus actualilor componenti ai lotului ros-alb ca 80% dintre ei vor pleca, noteaza sursa citata.

In aceeasi sedinta Danciulescu si compania au fost invitati la biroul actionarului Negoita de la hotelul sau pentru a-si rezilia sau renegocia contractele. Strategia clubului Dinamo are in vedere un sezon de tranzit, 2013-2014, pentru ca apoi “cainii rosii” sa revina la obiectivele obisnuite, cupa si campionatul Romaniei.

Sursa foto: libertatea.ro