MONICA ANGHEL a anuntat ca pleaca de la Europa FM

MONICA ANGHEL a decis sa paraseasca definitiv lumea radioului, pentru a se consacra in totalitate activitatii sale artistice, intrata intr-un nemeritat con de umbra.

Monica Anghel a prezentat timp ce sapte ani “matinalul” la postul de radio Europa FM, perioada in care a fermecat milioane de ascultatori cu vocea sa inconfundabila si cu o mare doza de buna-dispozitie.

A spus insa “pas” in momentul in care producatorii emisiunii “Desteptarea” au hotarat sa dea un nou format emisiunii. Se doreste un “matinal” bazat in primul rand pe stiri si, in acest context, Monica a simtit ca nu si-ar mai fi gasit locul.

“Dupa aproape sapte ani, si eu, si ei, am zis ca trebuie sa fac si altceva si asta a fost. In perioada in care am fost la radio am cam lasat muzica in planul doi. Consider, insa ca am inca multe de spus in muzica si in ultima perioada am cam neglijat aceasta parte. Vreau sa ma reapuc de muzica. Din cate am inteles, intentia lor este sa faca un matinal orientat mai mult pe stiri. Eu, insa sunt om de divertisment, sunt actrita, sunt artista, nu ma mai regaseam in acest format”, a declarat artista, pentru pagina de media.

Programul incarcat i-a pus capac
In primavara acestui an, Monica Anghel a trecut prin momente cumplite. In timpul filmarilor, artistei i s-a facut foarte rau, iar colegii ei au fost nevoiti sa cheme salvarea. Inregistrarile au fost intrerupte o ora, timp in care vedeta a stat in perfuzii. Cel mai probabil, starea de rau i se trage de la programul infernal de munca din ultima perioada. “Probabil ca s-a acumulat foarte multa oboseala. Am avut un program foarte incarcat si solicitant, in ultima perioada”, a declarat vedeta.

Sursa stire: cancan.ro