Monica Bellucci are o urmașă pe măsură! Cum arată fiica artistei la numai 15 ani! Foto

Deva Cassel, fiica cea mare a Monicăi Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel, este, la numai 15 ani, la fel de frumoasă ca mama ei. Deva Cassel a devenit imaginea parfumului Dolce Shine.

Cu toate acestea, Monica Bellucci insistă că școală rămâne cea mai importantă pentru fiica sa. “A fost vorba despre o singură campanie. Ea merge la școală. Și-a dorit să încerce această experiență și a profitat de șansa care i-a fost oferită. Cred că a vrut să-și demonstreze că poate munci, că are capacitatea de a lucra precum adulții și că poate gestiona o posibilă carieră”, a declarat frumoasă actrița într-un interviu.

Deva Cassel și-a făcut debutul de fotomodel, anul trecut, la Săptămâna Modei din Milano, pășind pe podium alături de mama sa. Chiar dacă experiența i-a prins bine, Monica a specificat că își dorește că Deva să se bucure de viață de adolescență: “Vrea să-și continuă studiile și să experimenteze greutățile și frumusețea de a fi adolescentă”, a mai spus Monica Bellucci.

Deva Cassel este fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel. Ea are o sora mai mică, Leonie, alături de care a stat în izolare în Țara Bascilor.

Sursa foto: le monde