Monica Bellucci are un iubit cu 18 ani mai tânăr! Foto în articol

La 54 de ani, Monica Bellucci are iubit de doar 36 de ani. A vrut să arate fostului soţ, Vincent Cassel, de 52 de ani, care s-a însurat cu un manechin de 21 de ani, că şi ea poate să-şi ia un bărbat mai tânăr!

După ce fostul soţ, actorul francez Vincent Cassel, s-a însurat anul acesta cu fotomodelul Tina Kunakey, Monica Bellucci a reuşit şi ea să-şi refacă viaţa. Vedeta italiană s-a cuplat recent cu francezul Nicolas Lefebvre, care este cu 18 ani mai tânăr decât ea.

Este îndrăgostită la nebunie de acesta şi a ţinut să facă anunţul că şi-a găsit sufletul pereche: “Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”. Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit actriţa în revista “Voici”.

Citeste si: CU CINE SE IUBEŞTE IRINA RIMES, DUPĂ DIVORŢUL DUREROS PRIN CARE A TRECUT

Monica Bellucci nu şi-a mai găsit liniştea până acum, după ce a divorţat de Vincent Cassel, în august 2013. A suferit mult din cauza despărţirii lor, după 18 ani de relaţie. Însă nu a spus niciodată motivul divorţului.

“Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru demonii proprii. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel relaţia se rupe. Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”, a spus actriţa, care are o avere de 45 de milioane de dolari.

Sursa foto: voici