Monica Bellucci este combinată de 4 luni dar abia acum s-a aflat cine este iubitul celebru

Monica Bellucci a fost considerată, timp de mulți ani, drept una dintre cele mai frumoase femei din lume. În vârstă de 58 de ani, actrița din Italia formează, de patru luni, un cuplu cu celebrul regizor american Tim Burton (64 de ani).

Informația a fost făcută publică de presa internațională în urmă cu câteva zile. Jurnaliștii de la tabloidul britanic The Mirror scrie că Monica și Tim încearcă să fie cât mai discreți când vine vorba despre relația lor. Cei doi artişti au participat împreună la Festivalul Lumiere din oraşul Lyon, organizat în octombrie 2022, când Monica Bellucci i-a prezentat cineastului american un premiu special pentru întreaga carieră. Tim Burton a făcut următoarea declaraţie pe scenă: „În toată viaţa mea nu m-am simţit niciodată atât de iubit ca în această seară. Bine aţi venit la cea mai bună înmormântare la care am participat vreodată!”.

Paris Match a dezvăluit și faptul că Monica Bellucci și Tim Burton au fost văzuți împreună şi la proiecţia unei versiuni reeditate a „Silent Documentary Film”, un documentar mut regizat în 1895 de cineastul francez Louis Lumiere. Potrivit sursei citate, cei doi „s-au întâlnit prima dată, pentru câteva momente, pe treptele Palatului Festivalului de la Cannes în 2006, însă abia 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, au devenit mai apropiaţi”.

Monica Bellucci era singură din 2019, anul în care s-a despărţit de artistul Nicolas Lefebvre. Actriţa italiană a mai căsătorită cu Claudio Carlos Basso (1984-1985) și cu starul francez Vincent Cassel între 1997 – 2013. Cei doi au împreună două fiice – Deva, în vârstă de 19 ani, şi Leonie, în vârstă de 13 ani.

Tim Burton a avut o relaţie de 13 ani cu actriţa britanică Helena Bonham Carter, de care s-a despărţit în 2014. Cei doi au împreună doi copii, un fiu şi o fiică.

Sursa foto: The Mirror