Monica Belluci a slăbit 18 kilograme și arată senzațional! Foto în articol

Monica Belluci este o apariţie spectaculoasă oriunde își face apariția! Frumoasa actriţă în vârstă de 53 de ani rămâne una dintre cele mai senzuale prezenţe feminine din cinematografia mondială. De aceea, italienii o numesc femeia perfectă.

După ce s-a îngrășat 20 de kilograme, Monica Belluci s-a hotărât să urmeze o dietă inventată chiar de ea, cu ajutorul căreia a slăbit 18 kilograme. „Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine”, declară Monica Belluci.

Actrița declara, în urmă cu ceva timp, că nu ai nevoie de o dietă strictă și de antrenamente fizice dificile ca să fii sănătos și longeviv. „Nu sunt o persoană care se trezeşte la 6.00 dimineaţa pentru a merge la sala de antrenament. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor (la noul film din seria „James Bond”, n.r.) şi asta a fost tot. Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă”, a spus Monica Bellucci.

Fără să intre în panică în urma kilogramelor în plus acumulate, actrița a recurs la un regim de slăbit stabilit chiar de ea, care a ajutat-o să-și recapete suplețea de altădată.

Regulile regimului

Prima regulă: trei mese pe zi.

A doua regulă: jos grăsimile, alcoolul, dulciurile şi îngheţata, toate zaharuri rapide care stimulează secreţia de insulină şi depunerea de grăsimi.

A treia regulă: cel puţin doi litri de lichide pe zi, dar numai apă plată şi ceaiuri. În privinţa legumelor crude sau fierte, ele pot fi mâncate la discreţie.

A patra regulă: renunţarea severă la gustări şi repetarea felurilor la masă.

„Am reușit să slăbesc învăţând să spun nu“, a declarat Monica Belluci. ,,Gimnastica m-a ajutat sa-mi regăsesc forma fizică, dar să am şi un sentiment de bine în corpul meu“, a adăugat ea.

Regimul alimentar urmat de Monica Belluci

Mic dejun: ceai sau cafea, 50 g pâine de graham, 30 g brânză degresată sau un ou sau o felie de şuncă sau friptură slabă, un iaurt natural, un suc proaspăt de fructe

Ora 11: un măr

Prânz: o salată de crudităţi, 70 g carne sau peşte la grătar sau fierte, legume fierte în aburi, 150 g fecule (paste, orez, cartofi), 20 g brânza, un fruct

Ora 17: un ceai natural fără zahăr

Cina: supă de legume sau salată verde, 70 g carne slabă sau peşte, ouă fierte, salată de crudităţi, un iaurt, un fruct.

Sursa traducere: antena 1