Monica Gabor a fugit la Mr Pink, pentru a petrece impreuna Ziua Nationala a Americii

Monica Gabor a plecat pe nepusa-masa in America, la cererea iubitului ei chinez, care a vrut sa o aibe langa el de Ziua Americii, sarbatorita pe 4 iulie. Asa se face ca fosta doamna Columbeanu si-a facut repede bagajele, a uitat de treburile pe care le mai avea de rezolvat in Romania, si a plecat pusca la Mr. Pink.

Potrivit celor de la Libertatea, Monica si-a dat toate planurile peste cap pentru a se supune dorintelor iubitului ei Mr. Pink. Acesta a chemat-o de urgenta peste Ocean, pentru a petrece Ziua Nationala a Americii impreuna.

Si asta dupa ce nu cu mult timp in urma, Monica Gabor si iubitul sau chinez au petrecut o saptamana de vis pe Coasta de Azur, unde au cheltuit o avere. Cei doi s-au cazat la ultimul etaj al unui hotel de cinci stele, au fost la shopping si au vizitat, printre altele, celebra Gradina Exotica a Palatului Princiar din Monaco. 

Tot Libertatea scrie ca iubitul chinez a lui Moni a platit, pentru o singura noapte, in jur de 3.000 de euro. In total, vacanta de o saptamana pe care Mr. Pink i-a oferit-o Monicai pe Coasta de Azur a costat in jur de 50.000 de euro.

Foto: Facebook