Monica Gabor ar putea deveni celebra si la americani. Mr. Pink va lansa un energizant cu numele ei

Monica Gabor a devenit cunoscuta in Romania dupa ce s-a casatorit cu miliardarul Irinel Columbeanu, insa ajunsa in SUA, a intrat intr-un con de umbra. Iubitul ei, Mr. Pink, s-a gandit sa o scoata din anonimat si in curand va lansa o noua bautura energizanta ce va purta frumoasei romance.

Desi momentan lumea o asociaza doar cu iubitul ei, Mr. Pink, lucrurile s-ar putea schimba cat de curand. Aflata de trei ani pe Pamantul Fagaduintei, Monica Gabor ar putea deveni cat de curand un brand in randul americanilor, gratie lui Mr. Pink.

Iubitul ei chinez intentioneaza sa o faca sa se bucure de celebritate si printre americani, astfel ca in perioada imediat urmatoare va lansa pe piata o alta licoare, tot cu efect energizant, care va purta numele Monicai Gabor. Iar ca succesul sa fie garantat, pe eticheta se va afla chipul frumoasei romance.

Potrivit celor de la Libertatea, fosta sotie a miliardarului Irinel Columbeanu asista curioasa la intregul proces de tehnologizare si de producere a bauturii, petrecand ore in sir in deja vestita fabrica a chinezului: “Ca sa devii femeie de afaceri in adevaratul sens al cuvantului, mai intai trebuie sa te pui la curent cu tot ceea ce inseamna acest lucru. E necesar sa te documentezi despre afacerea ta”, le-a marturisit aceasta apropiatilor.

“Mr. Pink” i-a promis ca va scoate din buzunar intreaga suma necesara, urmand ca Moni sa se ocupe de lansarea in care ea s-a implicat cu tot sufletul, mai ales ca intregul profit urmeaza a intra in conturile ei.