Monica Gabor are grija de tatal sau. Vezi ce SURPRIZA ii pregateste dupa Revelion

Monica Gabor este mult mai apropiata de tatal sau, de cand Veronica Bulai, mama sa, a plecat in lumea celor drepti! Modelul vrea sa il ia pe Emil Gabor in Statele Unite, chiar dupa sarbatori, pentru a-l avea o perioada aproape.

Vremurile cand Monica isi ignora tatal din cauza consumului excesiv de alcool au apus. In prezent, fosta doamna Columbeanu face tot posibilul ca singurul parinte care i-a ramas sa nu duca lipsa de nimic. Mai mult, Moni a demarat deja procedurile pentru a-i scoate viza de turist lui Emil Gabor. Vrea sa isi simta tatal aproape, asa ca il va chema in SUA.

In plus, Monica e hotarata sa aiba grija de sanatatea tatalui ei, una destul de subreda, ducandu-l la controale medicale si peste Ocean. Emil Gabor este de ceva timp destul de bolnav, fiind  internat de doua ori in spital, in ultimii ani (in 2011 pentru TBC, iar in 2012 cu diagnosticul de colecista, hipertensiune si steatoza hepatica).

Pana cand, va ajunge la fata sa cea mare in America, nea Emil se pregatete de vizita mezinei, Ramona, care de Craciun va veni la Bacau impreuna cu iubitul sau iordanian, Ahmad.
 
Sursa foto: enational.ro