MONICA GABOR, asaltata cu mesaje de condoleante dupa moartea mamei sale

a-murit-mama-monica-gabor

MONICA GABOR a primit zeci de mesaje de condoleante pe pagina sa de socializare, dupa moartea mamei sale, Veronica Bulai, care a incetat din viata la Pestera Polovragi, joi dupa-amiaza, dupa ce a fost lovita in cap de un bolovan desprins de pe versanti.

Flori Nica ii scrie Monicai Gabor, pe pagina sa de Facebook: “Sincere condoleante, Dumnezeu s-o ierte si fii puternica draga mea, regret enorm tragicul eveniment”.

Mihaela Catrinescu scrie: “Condoleante, pacat de o asa pierdere, mamele sunt tot timpul echilibrul nostru, al copiilor, chiar daca suntem maturi si noi la randul nostru”.

Monica Modrea: “MONICA, ORICATE INCERCARI TI-AR DA VIATA TREBUIE SA FII PUTERNICA SI SA MERGI MAI DEPARTE!!!SPER DIN SUFLET SA FIE O GRESEALA CEEA CE SCRIU ZIARELE REFERITOR LA MAMA TA, DAR ORICARE AR FI ADEVARUL SUNT ALATURI DE TINE SI FAMILIA TA”, scrie o alta utilizatoare pe pagina de Facebook a Monicai Gabor. 

In iulie, Monica Gabor scria catre fanii sai: “Nici nu va inchipuiti cat de mult conteaza pentru mine mesajele voastre de sustinere. Va multumesc pentru ca va faceti timp sa imi scrieti, am sentimentul ca multi dintre voi stiti ce este in sufletul meu. Si eu va iubesc si imi doresc sa aveti vieti linistite, fara furtuni emotionale si nefericire. Doar pace. Oare vom reusi vreodata sa fim impacati suta la suta cu viata noastra? Voi cum va simtiti cand cineva va judeca fara a va cunoaste delo?”.