Monica Gabor, fotografiata intr-un club de fite din Bucuresti! Oare ce va spune Mr Pink?

Monica Gabor a fost surprinsa de paparazzi distrandu-se intr-un club de fite din Bucuresti. Intoarsa de ceva timp din America, Monica pare sa-si fi regasit fostele obiceiuri si se distreaza de minune pe taram mioritic, uitand parca sa mai revina in SUA, acolo unde teoretic o asteapta iubitul ei chinez, Mr. Pink.

Potrivit presei de scandal, fosta doamna Columbeanu a petrecut, azi-noapte, impreuna cu prietenii intr-un club de fite din Capitala. Martorii oculari prezenti la fata locului au dezvaluit ca Monicai i s-ar fi facut la un moment dat rau si a fost condusa in toaleta localului, acolo unde a stat aproape doua ore.

Dupa ce si-a mai revenit putin, tot stafful clubului s-a mobilizat ca s-o scoata pe iubita lui Mr Pink din toaleta clubului afara, unde o astepta o masina. Monica nu a uitat sa le dea un bacsis gras bodyguarzilor.

Ce spune Monica despre iesirea in club

Este stiut faptul ca Mr. Pink nu accepta astfel de iesiri mondene, acesta fiind, probabil, si motivul pentru care Monica Gabor a venit imediat cu precizari pe pagina sa de Facebook.

Monica Gabor a infirmat informatiile aparute in presa, precizand ca a fost vorba doar de o iesire la terasa. Mai mult, Monica Gabor acuza presa ca face tot posibilul sa o prezinte intr-o lumina cat mai dezagreabila.

“Sunt din nou in Romania, tara mea natala si totodata tara mea de suflet. Observ ca exista o dorinta nestapanita a unor persoane de a ma prezenta intr-o lumina cat mai dezagreabila. As vrea sa precizez cateva lucruri legate de ultimele articole de presa despre mine si asa-numita iesire a mea in club. NU AM FOST IN NICIUN CLUB! Am iesit la terasa Story din Herastrau impreuna cu o prietena. Atat!!! Sunt satula de toata drama care se creeaza in jurul vietii mele! Sunt o femeie normala, cu o viata normala. Va rog sa ma lasati sa traiesc! In rest vreau sa multumesc celor carora le pasa de ce e in sufletul meu…Va doresc numai bine!”, a scris Moni pe pagina ei de socializare.