Monica Gabor: Imi doresc sa cresc frumos impreuna cu fetita mea

Monica Gabor a marturisit, pentru Agentia de Presa Mondena, ca s-a intors in Romania pentru a petrece mai mult timp alaturi de micuta Irina si pentru a-i insufla acesteia dorinta de a face bine tuturor, adaugand ca isi doreste sa creasca frumos impreuna cu fetita ei. 

“Imi doresc sa-i insuflu de pe acum Irinei dorinta de a face bine tuturor, de a nu fi razbunatoare, de a fi foarte respectuoasa cu toate persoanele indiferent de categoria sociala din care fac parte si, nu in ultimul rand, rabdarea. Toate acestea sunt elemente la care inca mai lucrez si eu pentru ca intr-un fel si eu sunt inca in crestere. Eu si fiica mea crestem impreuna, iar eu sper sa crestem impreuna frumos”, a declarat Monica Gabor.

In ultima vreme, Moni a fost suparata pe unii jurnalisti din Romania, pentru ca acestia au incercat sa o puna intr-o lumina care nu o reprezinta si i-au rastalmacit vorbele. Ea a facut comparatie intre Romania si America la acest capitol.

“Da, mi se pare ca este o mica diferenta intre America si Romania atunci cand vine vorba despre relatia presa – vedete. Acolo, persoanele publice, daca merita sa fie respectate, sunt respectate! Exista intotdeauna un protocol care este urmat si de aceea star systemul este format in SUA, iar noi inca mai avem de invatat”, a mai declarat Monica Gabor.

Foto: Mondo News