Botezatu: Monica Gabor isi iubea mama, nu stiu daca a aflat vestea trista

monica-gabor-botezatu

Catalin Botezatu si-a aratat sustinerea pentru Monica Gabor, la auzul vestii ca mama ei a murit, insa a adaugat ca nu stie daca Monica, aflata in America, a aflat despre decesul mamei sale.

Totodata, Botezatu a tinut sa sublinieze ca Monica Gabor era foarte apropiata de mama ei, pe care o vizita ori de cate ori venea in Romania.

“Am aflat cu stupoare despre nefericitul accident. Sunt foarte apropiat de Monica si ea vorbea intotdeauna de mama ei, i-a fost alaturi si la bine si la rau. Aveau o relatie speciala. Si in SUA cand am fost ultima data, singurele persoane de care vorbea cu drag erau fetita si mama ei.  Ori de cate ori a venit in Romania, Monica isi vedea mama. Si-a vazut mama de fiecare data”, a precizat Botezatu.

Afla aici detalii despre moartea mamei Monicai Gabor

Designerul a mai spus ca a incercat de mai multe ori, in cursul dupa-amiezii de joi, sa ia legatura cu Monica Gabor, insa nu a reusit.

“Am incercat de jumatate de ora sa iau legatura cu Monica. Ma suna cineva cu numar ascuns, am incercat sa o sun, telefonul suna, insa are un sunet ciudat, nu stiu daca a aflat vestea trista. Nu stiu daca mi-ar raspunde si n-ar sti, n-as vrea sa-i dau eu o astfel de veste”, a mai spus Botezatu.

Foto: RTV