Monica Gabor s-a despartit de Mr. Pink? Vezi ce declara fosta doamna Columbeanu

Monica Gabor nu este deloc grabita sa se intoarca in Statele Unite, acolo unde se afla iubitul ei chinez, Mr. Pink. Mai mult, fosta doamna Columbeanu declara ca nu stie cand va reveni pe plaiuri americane, motivand ca are o serie de proiecte care o retin in Romania si in Europa. 

Monica Gabor se afla de aproape o luna in tara, iar surse din anturajul vedetei, conform ziarulring.ro, sustin ca aceasta nu se prea mai intelege cu Mr. Pink.

“Recunosc, vin din ce in ce mai rar in Romania, dar de fiecare data imi face placere sa merg unde sunt iubita. Nu stiu cand ma voi intoarce in SUA. Acum petrec mai multe saptamani in Europa, nu numai in Romania. Impresarul meu mi-a obtinut mai multe contracte pe care trebuie sa le onorez. Voi avea prezentari de moda, sedinte foto, voi avea o perioada plina”, a declarat Monica Gabor, conform Ring.

Monica Gabor mai spune ca Mr. Pink este foarte gelos si sustine chiar ca departarea le face bine. “Amandoi suntem gelosi. Mai mult el, dar nu suntem perfecti. Nu ma deranjeaza gelozia lui pentru ca se compenseaza cu romantismul si cu lucrurile frumoase pe care mi le ofera. Cand iubesti, ai o viziune putin distorsionata asupra lucrurilor. Curand il voi aduce in Romania. Ne face bine sa stam departe, ca ne dam ocazia sa ne fie dor unul de celalalt. Fiecare dintre noi e ocupat, avem amandoi responsabilitati, in special eu. Trebuie sa raman pe aici sa am grija de lucruri. Nu sunt prea fericita cu viata mea”, a explicat Monica Gabor.

Foto: Mondo News