Monica Gabor s-ar fi despartit de Mr. Pink. Vezi ce tinuta a purtat la petrecerea VIVA

Monica Gabor, fosta doamna Columbeanu, s-ar fi despartit de Mr. Pink, iubitul ei chinez de peste Ocean. Cel putin asta speculeaza presa de scandal, dupa ce Moni a declarat ca va mai ramane cateva saptamani pe taramuri europene.

Unde mai punem ca Monica Gabor se afla in Romania de trei saptamani si nu pare deloc entuziasmata sa se intoarca in America.

Prezenta la sarbatoarea Viva, Monica Gabor a dezvaluit ca planurile ei de viitor includ o serie de proiecte in Europa, nu in SUA. “Am sa mai stau cateva saptamani in Europa, nu doar in Romania, intentionez sa calatoresc cu managerul meu pentru mai multe proiecte. A ramas acelasi manager, sunt foarte fidela persoanelor care m-au ajutat in viata. Este vorba despre mai multe prezentari de moda in Europa”, a declarat Monica Gabor pentru “Drept la tinta”.

Surse citate tot de presa tabloida sustin ca relatia dintre Moni si Mr. Pink scartaie, dupa ce chinezul ar fi facut cateva crize de gelozie. Mai mult, revenirea Monicai pe podium nu ar fi tocmai pe placul iubitului ei.

Moni, criticata pentru tinuta purtata la petrecerea Viva

Monica Gabor a avut parte numai de critici dupa ce s-a afisat cu parul dezordonat si nemachiata la petrecerea de 14 ani a revistei Viva. Un fiasco total, asta scriu ziarele de scandal.

Moni a purtat o rochie alba, lunga si foarte eleganta, insa iesea in evidenta mina obosita, lipsa machiajului si parul ravasit. Avea o figura de om abia trezit din somn, scriu tabloidele.

Foto: VIVA