Monica Gabor si-a inmormantat mama. Cat a costat inmormantarea Veronicai Bulai

inmormantare-mama-monica-gabor

Monica Gabor si surorile sale si-au inmormantat, luni, mama, cu un alai mortuar de peste o mie de oameni. Cei mai multi erau curiosi veniti sa o vada pe fosta doamna Columbeanu, o bunicuta aducandu-si nepotii ca la “spectacol” la ceremonia funerara a Veronicai Bulai, moarta joia trecuta dupa ce a fost lovita in cap de o bucata de stanca, langa Pestera Polovragi. 

Desi a parut o inmormantare cu fast, Click scrie ca in realitate tot procesul funerar al mamei surorilor Gabor nu a costat mai mult de cateva mii de lei. Veronica Bulai isi va petrece somnul de veci in Cimitirul Sarata, situat la marginea Bacaului, intr-o groapa de pamant sapata la marginea cimitirului.

Surse din administratia cimitirului au declarat, pentru Click, ca a fost cea mai ieftina solutie pentru surorile Gabor. Astfel, locul de veci a fost ales chiar de Monica Gabor pe considerente de pret.

“I se propusese initial un loc de veci in cimitirul din centrul orasului. Numai ca acolo preturile pornesc de la aproximativ 1.000 € si ajung chiar la 300 de milioane de lei vechi (circa 6.500 €). Aici (n.r.- in cimitirul Sarata de langa Bacau) ar fi avut ca varianta sa cumpere de la un proprietar un loc de veci, cat de cat aranjat. Dar a refuzat. Ne-a intrebat care e cea mai ieftina solutie si a luat locul acesta: 700 de lei, la care s-au mai adaugat 300 de lei, munca groparilor. in total, 10 milioane de lei vechi”, a spus, sub anonimat, angajatul cimitirului.

Monica Gabor ar fi luat sedative puternice pentru a rezista la inmormantarea mamei sale, iar sora sa Alina a lesinat.