Monica Gabor sustine ca Mr. Pink ar putea aranja o intalnire intre Obama si Basescu

Monica Gabor a facut declaratii surprinzatoare, marti, in emisiunea Happy Hour. Fosta doamna Columbeanu a declarat ca Mr. Pink se afla sub acoperire in Statele Unite, fiind o persoana de legatura in relatia dintre SUA si China, acesta fiind si motivul pentru care nu ii poate dezvalui numele real. Mai mult, Monica Gabor a marturisit ca Mr. Pink ar putea aranja o intalnire intre presedintele american, Barack Obama, si omologul sau roman, Traian Basescu.

“Nu pot spune numele adevarat al lui Mr. Pink pentru ca el este sub acoperire in Statele Unite. Este o persoana de baza in relatia dintre Statele Unite ale Americii si China. E foarte bun prieten cu presedintele S.U.A., Barack Obama. S-au vazut de cateva ori, la Mr. Pink acasa. La un moment dat am fost cat pe aici sa intermediez o intalnire intre presedintele Romaniei si cel al Statelor Unite si asta se poate intampla oricand”, a dezvaluit Monica Gabor, in emisiunea lui Catalin Maruta.

Cat despre o posibila casatorie cu Mr. Pink, Monica marturiseste ca nu se grabeste, asa cum s-a intamplat cu Irinel Columbeanu.

“Nu ma grabesc nicaieri, nu cred ca trebuie sa ne casatorim acum. Ne este foarte bine asa si nu vrem deloc sa ne grabim. Am gresit atunci cand am facut pasul atat de repede cu Irinel. Cand el m-a cerut de sotie, eu am zis da, mai mult ca sa demonstrez tuturor ca nu sunt inca o iubita de-a lui”, a mai spus Moni.