MONICA GABOR vorbeste despre relatia cu Mr. Pink

MONICA GABOR a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, ca raspuns la articolele publicate de presa mondena potrivit carora iubitul sau MR. PINK ar tine-o sechestrata in America si nu ar lasa-o sa vina in Romania.

Iata ce a scris fosta sotie a lui Irinel Columbeanu pe pagina sa de Facebook: “Sunt bine, sunt fericita si libera sa fac ce imi doresc. Legat de relatia pe care o am cu Mr. Pink as vrea sa mentionez faptul ca nimeni nu controleaza viata nimanui, ne iubim si ne respectam mai mult ca niciodata”.

MONICA GABOR a explicat si de ce a dorit sa stea departe de presa, adaugand ca a simtit nevoia sa faca aceste precizari pentru a pune punct zvonurilor lansate de jurnalisti.

Citeste si: Monica Gabor ar putea deveni celebra si la americani

“Dupa cum se stie si se observa din comportamentul meu din ultimii ani, am decis sa fiu cat mai putin in atentia publicului. De aici se trag mai multe zvonuri si stiri false aparute ca urmare a refuzului meu de a imi expune in presa viata personala”, a adaugat fosta doamna Columbeanu.

Reamintim ca fosta doamna Columbeanu s-a mutat in Statele Unite de cativa ani si are o relatie cu un om de afaceri chinez, cunoscut sub numele de Mr. Pink.

Citeste si: Monica Gabor si Bianca Dragusanu, jefuite de bijuterii