MONICA IACOB RIDZI, vizitata de SOT si COPII la PENITENCIAR. UPDATE

Fostul ministru MONICA IACOB RIDZI a fost vizitata sambata la pranz de SOTUL sau si cei doi COPII la Spitalul Penitenciar Jilava.

UPDATE 16.26: La plecare, Tiberiu Iacob Ridzi a povestit cum a decurs vizita din penitenciar. “Este slabita, nu se simte foarte bine, dar asta este situatia. Este o situatie delicata prin natura ei. Astazi am putut fi impreuna si cu cei mici si sa ii stranga in brate, este greu. Este greu de spus de acceptat o situatie de acest gen in care pe langa pedeapsa pe care o are sotia mea, pedepsiti sunt si familia si cei doi copii mici. Amandoi au stat in bratele ei, mai mult 15 minute nu s-au dezlipit de langa ea. Cel mic i-a adus niste flori, i-a facut niste desene, am reusit sa i-l dea. Cea mica nu intelege foarte mult, cel mare intelege mai mult decat spune. El stie ca este la spital, dar intrebarea lui a fost de ce este politist la spitalul acesta. Am spus ca ne vom revedea cat de curand, iar Andrei a spus ca va veni cu un cadou la mami. Copiii au fost in centrul atentiei, nu am discutat altceva”, a spus sotul MONICA IACOB RIDZI la iesirea din penitenciar.

“Am vorbit la telefon si azi dimineata. Este sub supraveghere medicala. Nu am discutat de conditii, dar cu siguranta sunt mai bune conditiile din spital. Am venit si cu copiii. Ma intreaba unde e mami toata ziua si trebuia sa ii aduc si pe ei. Starea ei de sanatate este tot proasta. Am adus haine, nimic altceva, haine mai groase si pentru ea, ce ii trebuie”, a declarat inainte de vizita Tiberiu Iacob Ridzi, sotul fostului ministru.

Citeste si: IMAGINI cu CELULA in care a stat MONICA IACOB RIDZI la Penitenciarul Gherla, prezentate de ANP. FOTO in articol

Acesta este ingrijorat de starea femeii, mai ales dupa drumul foarte lung pe care l-a avut de indurat in urma cu cateva zile in conditiile in care, spune el, starea de sanatate nu permitea acest lucru.

MONICA IACOB RIDZI a fost transferata la inceputul saptamanii de la Sectia exterioara Cluj a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, dupa un drum care a durat peste 24 de ore.

Citeste si: PRECIZARI de la Administratia Penitenciarelor in legatura cu transferul MONICAI IACOB RIDZI

Fostul ministru si-a cerut transferul de la Gherla pentru ca are nu mai putin de 13 boli, unele dintre ele foarte periculoase, care i-ar putea aduce si moartea.

Sursa foto: romaniatv.net