MONICA MACOVEI a lansat un atac la adresa lui TRAIAN BASESCU

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, a lansat un atac la adresa presedintelui Traian Basescu dupa ce a fost acuzata de seful statului de tradare. Macovei a raspuns ca la randul ei se simte tradata de actualul sef statului.

”Si eu ma consider tradata de presedinte. Si in seara in care a spus ca nu se face procedura de selectie, care nu avea legatura cu negocierea – din 2005 faceam procedura de selectie. Da, dar legea prevede ca ministrul propune. Si atunci am facut o buna practica, care in toate tarile civilizate se respecta. Din 2005 pana in 2013, 8 ani de zile, s-a respectat, chiar daca au fost ministri din alte partide. A venit Chiuariu dupa mine si asa mai departe, Predoiu si altii, si au respectat-o. Deci era incetatenita. Or ministrul cum decide? Nu e bine sa urmezi practica asta si ministrul sa fie obligat sa faca o procedura de selectie? Adica ii scoate asa din buzunar?

CITESTE SI: Monica Macovei vrea sa-si infiinteze partid dupa alegerile prezidentiale 

Ponta s-a dus la CSM, le-a cerut sa renunte, CSM-ul nu a fost de acord. Toate in aceeasi zi, eu n-am sa uit ziua aceea. A iesit Ponta si a zis: “ok, astia vor procedura de selectie, facem procedura de selectie”. Probabil s-a dus la Cotroceni, seara a iesit presedinte si a zis “nu facem procedura de selectie si Daniel Morar e o problema constitutionala. Da. Deci eu in clipa aceea m-am simtit tradata. Si s-a incheiat!”, a declarat Monica Macovei.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI: Daca voi castiga ALEGERILE voi fi un PRESEDINTE-CONSTITUTIONAL 

Sursa foto: realitatea.net