MONICA MACOVEI acuza: Este posibil ca in campania ELENEI UDREA sa fie si banii lui COCOS

Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, a declarat marti, la Galati, ca este “foarte posibil” ca in campania electorala a candidatului PMP, Elena Udrea, sa fie folositi si bani ai fostului sot al acesteia, Dorin Cocos, care a fost retinut de procurorii DNA in dosarul Microsoft.

,,E foarte posibil. Sa o intrebam pe doamna Udrea. Da, are multi bani de cheltuit, am vazut’, a spus Macovei, fiind intrebata daca in campania electorala a Elenei Udrea se regasesc si banii fostului sot al acesteia, Dorin Cocos, retinut de DNA in dosarul Microsoft.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI: ROMANIA se afla la granita dintre democratie si non-democratie

In alta ordine de idei, Macovei a spus si ca daca va castiga alegerile va colabora cu orice partid sau formatiune politica, dar nu va coabita cu acestea.

,,Eu colaborez cu oricine, nu coabitez, nu-mi place deloc acest cuvant pentru ca are ceva imoral in el, dar lucrez si negociez. Totdeauna am limite. De exemplu, nu negociez Justitia. Justitia nu este de negociat politic, dar in rest negociez ca asa am trecut 40 de legi in Parlamentul European, negociind de la extrema stanga la cea dreapta. Asa am facut si cu DNA-ul, negociind. Ce credeti, ca vroia DNA Parlamentul Romaniei?’, a afirmat Macovei.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI sustine ca este singurul candidat la prezidentiale care nu poate fi santajat

Europarlamentarul a precizat ca va fi presedintele oamenilor si va avea ca obiectiv aducerea inapoi la buget a banilor furati, mai ales ca evaziunea fiscala in Romania era in urma cu doi ani estimata la 50 de miliarde de euro.

Sursa foto: gandul.info