MONICA MACOVEI: CAMERA DEPUTATILOR a dat astazi liber la CORUPTIE la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul independent MONICA MACOVEI sustine ca ”majoritatea din Camera Deputatilor a dat astazi liber la CORUPTIE la cel mai inalt nivel”.

‘PSD a bagat astazi CAMERA DEPUTATILOR in grupul infractional organizat. Deputatii au blocat justitia pentru ca un prim-ministru in functie sa nu fie anchetat pentru fapte de coruptie, dand astfel cel mai puternic semnal ca politicienii sunt mai presus de lege si invincibili. Respingerea cererii DNA arata ca nici Ponta, si nici deputatii care il apara nu cred ca VICTOR PONTA este NEVINOVAT.

CITESTE SI: GORGHIU: Am vazut azi un PREMIER care dispretuieste LEGEA si pe ROMANI  

Daca ar fi nevinovat, chiar el ar fi cerut deputatilor sa aprobe prin vot cererea DNA. Pentru Ponta si PSD, justitia egala pentru toti este doar un slogan electoral, terfelit in noroiul intereselor unui grup infractional organizat”, afirma fostul ministru al Justitiei MONICA MACOVEI  intr-o declaratie transmisa marti presei.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, SALVAT de colegii DEPUTATI: Este un REZULTAT NORMAL.UPDATE 

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat marti hotararea de respingere a inceperii urmaririi penale fata de premierul Victor Ponta cu 231 voturi “pentru” si 120 “impotriva”.

Sursa foto: gandul.info