MONICA MACOVEI: Din cauza lui PONTA, SCHENGEN se indeparteaza de ROMANIA

Presedintele Partidului M10, MONICA MACOVEI, sustine ca increderea in Romania scade si “SCHENGEN se indeparteaza de noi” daca VICTOR PONTA ramane in functia de prim-ministru.

“Ramanerea inculpatului VICTOR PONTA in fruntea Guvernului este un act de tradare si discreditare a Romaniei. Fiecare clipa pe care o mai petrece inculpatul PONTA in fruntea Guvernului se masoara in scaderea increderii in Romania. Din cauza lui Ponta, Schengen se indeparteaza de noi”, afirma MONICA MACOVEI intr-o declaratie de presa transmisa luni presei.

CITESTE SI: DNA a pus SECHESTRU ASIGURATOR pe AVEREA lui VICTOR PONTA. Premierul este INCULPAT in dosarul lui SOVA. UPDATE 

MONICA MACOVEI vorbeste, in acest context, de anuntul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) conform caruia premierul VICTOR PONTA este inculpat in dosarul “TURCENI-ROVINARI”.

“In acest moment, ROMANIA are un prim-ministru inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, acuzat de 3 infractiuni: SPALARE de BANI, FALS in INSCRISURI si complicitate la EVAZIUNE FISCALA. In nicio democratie nu mai exista un prim-ministru inculpat penal”, arata MONICA MACOVEI.

Sursa foto: adevarul