Monica Macovei ii indeamna pe romanii nehotarati sa iasa la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale

Fostul candidatul independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, i-a indemnat vineri, intr-o conferinta de presa, pe romanii nehotarati sa iasa la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale.

“Pentru turul doi ma adresez in principal nehotaratilor, sa iasa la vot si sa se gandeasca ca daca pana acum presedintele hotilor sau presedintele care uneste hotii – asta ca sa citez din premierul Ponta – presedintele care uneste… Ce uneste?! Uneste hotii. Deci, daca pana acum Ponta si cu hotii lui au furat padurile, banii publici, inclusiv banii de la primarii, au poluat toata tara cu mafiotisme, ganditi-va ce s-ar intampla daca ar castiga si fotoliul de la Cotroceni si ar avea puterea absoluta si ar fi mafia absoluta in Romania, dictatura mafiei in Romania”, a declarat Monica Macovei. 

Citeste si: IOHANNIS, LA BRAILA: DOMNUL PONTA NU VREA SA SE INTALNEASCA CU MINE. NU STIU DE CE

Aceasta a atras atentia ca in situatia in care cei nehotarati nu se vor prezenta la vot, aceasta situatie l-ar putea avantaja chiar pe cel pe care nu-l vor presedinte.

“Ganditi-va cum ar arata Romania daca asta se va intampla. Ganditi-va foarte mult la asta, iesiti la vot pentru ca daca stati acasa votul vostru nu lipseste, ci se duce poate exact la cine nu vreti sa iasa presedinte”, a mai spus Monica Macovei.

Citeste si: VIDEO EXPLOZIV. Victor Ponta, dus cu DUBA. CONFRUNTARE verbala FARA PRECEDENT in aceasta seara la Baia Mare