MONICA MACOVEI il acuza pe PONTA ca a adus ”JIHADUL” impotriva MICILOR PRODUCATORI

Europarlamentarul MONICA MACOVEI il acuza pe premierul VICTOR PONTA ca a adus “jihadul” impotriva micilor producatori prin controalele realizate in ultima perioada de inspectorii ANAF, in vreme ce marii datornici la stat ”nu sunt deranjati de fisc”.

PONTA in loc sa aduca investitii din lumea araba a adus ‘jihadul’ impotriva micilor producatori, impotriva cofetariilor, impotriva buticurilor, impotriva producatorilor care vand in piata, impotriva soferilor de taxi, impotriva celor din profesiile liberale. Practic, parca vrea sa-i desfiinteze, parca vrea sa desfiinteze toata aceasta clasa de mijloc a Romaniei care traieste singura, care-si face banii pe munca ei si e singura care ne tine pe toti si care tine aparatul bugetar. in timpul asta, marii datornici catre stat stau in continuare nederanjati de Fisc si de ANAF”, a declarat duminica, la Zalau, MONICA MACOVEI.

CITESTE SI: MACOVEI someaza PNL sa-si precizeze pozitia fata de MODIFICARILE facute de PSD la Codul de Procedura Penala

Europarlamentarul a spus ca marea problema este cea a recuperarii banilor de la marii datornici, in dosarele penale existand prejudicii de ordinul sutelor de milioane de euro, bani ce ar trebui recuperati la bugetul de stat, fara a “omori” micii intreprinzatori.

CITESTE SI:  MONICA MACOVEI: Daca nu ne plac CATUSELE putem folosi ESARFE de MATASE

Daca recuperezi dintr-un dosar penal, de exemplu, cateva sute de milioane de euro, asa cum sunt in dosarele penale, ai pus foarte multi bani inapoi la bugetul statului. Asta vrea toata lumea. Nu-i innebuni pe ceilalti, nu-i omori pe cei care muncesc sa produca ceva, sa-si intretina familiile, sa creeze locuri de munca. PONTA, repet, a adus jihadul din lumea araba impotriva tuturor celor care muncesc in sistemul privat si a celor din profesii liberale“, a conchis MACOVEI.

Sursa foto www.agerpres.ro