Monica Macovei: Intre Ponta si detinutul Nastase-N0049 nu este nicio diferenta

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a facut o comparatie, pe blogul ei, intre fostul premier social-democrat Adrian Nastase si actualul premier Victor Ponta si afirma ca nu este nicio diferenta, exemplificand ca amandoi sunt mincinosi, aroganti si isi doresc justitita la picioare. 

“In timp ce bilantul lui Ponta este dezastruos, detinutul Nastase-N0049, eliberat conditionat din inchisoare, le cere ministrilor lui Ponta sa incalce legea, sfatuindu-i sa boicoteze sedintele CSAT. Ponta boicotase deja sedinta CSAT in legatura cu privatizarea CFR Marfa, desi chiar el, Ponta, o convocase, in bataie de joc, in drum spre vacanta din Miami. Vedem inca o data ca intre Ponta si detinutul Nastase-N0049 nu este nicio diferenta: amandoi mint, sunt aroganti si vor justitia la picioarele lor”, scrie Monica Macovei.

Totodata, Macovei mai atrage atentia ca Guvernul Ponta a emis cele mai multe ordonante de urgenta, mai multe decat Guvernul Boc sau Ungureanu.

“Guvernul Ponta a emis cele mai multe ordonante de urgenta, comparativ cu Guvernul Boc sau Ungureanu(…) Ponta a mintit fara sa clipeasca atunci cand sustinea ca USL nu va abuza de ordonantele de urgenta. Victor Ponta apeleaza la ordonante de urgenta chiar si cand in Parlament are o majoritate de 70% care ii permite sa adopte toate initiativele Guvernului. Se teme Ponta ca parlamentarii USL nu sunt de acord cu deciziile Guvernului pe care il conduce? Ii e frica lui Ponta sa mearga in Parlament, in fata membrilor USL? Se vede de la posta ca este fricos pentru ca fuge de raspundere, cum face si in cazul CFR Marfa”, mai scrie Monica Macovei.

Foto: rnews.ro