Monica Macovei isi lanseaza noul partid politic pe 1 Martie

Monica Macovei isi lanseaza pe 1 martie noul partid politic. Europarlamentarul Monica Macovei isi va lansa duminica partidul pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii din campania pentru alegerile prezidentiale. Evenimentul de lansare va avea loc la sala Grigore Preoteasa a Casei de Cultura a Studentilor, Calea Plevnei nr. 61, intre orele 13.00-15.30.

In cadrul evenimentului de lansare vor vorbi despre clasa politica actuala si despre necesitatea aparitiei unui al treilea pol politic, Monica Macovei, Adrian Papahagi si Lucian Mandruta, se arata intr-un comunicat. Evenimentul de lansare a partidului politic va fi urmat de o conferinta de presa, incepand cu ora 15.00.

Te-ar putea interesa si: Monica Macovei, isi lanseaza partidul pe 1 Martie: Fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei anuntase pe Facebook, zilele trecute, ca pe 1 Martie isi va lansa partidul politic, la Casa de cultura a Studentilor din Bucuresti. Macovei a scris in mesajul sau ca partidul sau va fi “fara baroni, fara finantari murdare”, “pentru ca noi credem in mod autentic in libertate, dreptate si schimbare”.

“Vom face un pas mai departe, asa cum am promis la finalul campaniei prezidentiale din 2014: nasterea unui al treilea pol politic in Romania, fara baroni, fara finantari murdare. Suntem o forta uriasa de schimbare, pentru ca noi credem in mod autentic in libertate, dreptate si schimbare”, este mesajul Monicai Macovei pe Facebook.

Monica Macovei a lansat Asociatia “M10″, la inceputul lunii ianuarie.

Citeste si: MONICA MACOVEI o caracterizeaza pe ELENA UDREA: Marea GRESEALA a lui BASESCU