MONICA MACOVEI: M10 este un PARTID DE DREAPTA

Europarlamentarul MONICA MACOVEI a declarat duminica, la lansarea partidului M10, ca noua formatiune politica este una de DREAPTA.

Totodata, MONICA MACOVEI a subliniat o ruptura totala de partidele parlamentare existente. Europarlamentarul a precizat ca partidul M10 “nu este nici cealalta jumatate a FSN, nu este nici noul PNL, nici vechiul PSD. Partidul M10 este primul partid care merge pe calea dreapta”.

MONICA MACOVEI a mai afirmat ca noul partid isi propune reducerea aparatului bugetar si micsorarea rolului statului in economie.

Citeste si: MONICA MACOVEI: Avem in fata un TSUNAMI DE CORUPTIE

“Stat minim, numai ce avem nevoie — aparare, ordine publica, siguranta cetateanului, justitie, politica externa. Foarte multe ministere trebuie sa dispara, foarte mult din aparatul bugetar trebuie sa dispara. (…) Trebuie sa ramanem numai cu acele functii esentiale ale statului. In rest, libertate. (…) Vreau o tara mare, o tara puternica, puternica economic, puternica pe plan international, o tara puternica energetic, o tara relevanta, o tara care sa conteze (…) de care sa se tina seama. Cand spui Romania, sa stai cu capul sus”, a declarat MONICA MACOVEI.

Citeste si: MONICA MACOVEI: Avem in fata un TSUNAMI DE CORUPTIE

La lansare au participat peste 100 de persoane, cel mai cunoscut vorbitor fiind fostul lider PMP, Adrian Papahagi.

Sursa foto: facebook.com