MONICA MACOVEI o caracterizeaza pe ELENA UDREA: Marea GRESEALA a lui BASESCU

Europarlamentarul independent MONICA MACOVEI, fost ministru si candidat la alegerile prezidentiale, este de parere ca marea greseala facuta de fostul sef al statului TRAIAN BASESCU este ELENA UDREA. MACOVEI a declarat, pentru postul de televiziune Digi 24, ca BASESCU a facut multe lucruri bune, insa sustinerea ELENEI UDREA a fost un mare rau.

 ”Nu mi s-a parut benefic pentru dansul sa o sustina. Intr-adevar, TRAIAN BASESCU a facut foarte multe lucruri bune pentru Romania, si pe siguranta nationala, si pe justitie si anticoruptiei. Cred ca prezenta doamnei ELENA UDREA langa el a fost un rau pentru noi toti”, a spus MONICA MACOVEI la Digi24.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI: DNA si SRI sunt atacate de politicieni care vor sa SCAPE DE ACUZATIILE care li se aduc 

Europarlamentarul MONICA MACOVEI a adaugat ca ii pare „foarte rau” ca ELENA UDREA „a ajuns in cercul puterii”.

ELENA UDREA a afirmat in numeroase randuri, in ultimele zile, ca directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii (SRI), FLORIAN COLDEA, i-ar fi cerut lui DORIN COCOS bani pentru televiziunea lui SEBASTIAN GHITA.

CITESTE SI: JURNALUL SECRET AL ELENEI UDREA. DETALII INCENDIARE DEZVALUITE DE ION CRISTOIU 

”Daca o credem pe EELENA UDREA ca i-a spus. Sa fiu sincera, eu nu mai cred nimic din ce spune. Poate ca unele sunt adevarate, dar asa devii daca lansezi astfel de acuze. Daca i-a spus presedintelui si presedintele a tacut, iar nu e ok. Toate trebuie spuse cand le afli. Cand stii despre o infractiune si nu te duci la procurori sa spui e infractiune”, a spus europarlamentarul MONICA MACOVEI.

Sursa foto: realitatea.net