Monica Macovei: Ponta a lasat in urma romani mai saraci si mai dezbinati. Haideti maine la vot sa ne luam Romania inapoi

​Monica Macovei a lansat un indemn romanilor sa iasa la vot duminica si a vorbit, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, despre protestele de vineri seara din intreaga tara. Ea afirma ca Ponta si PSD i-au divizat pe romani, asemenea anilor ’90, insa romanii au aratat ca sunt liberi si puternici, “uniti impotriva coruptiei”.

Mesajul europarlamentarului:

“Ponta si PSD i-au divizat pe romani si i-au pus sa se urasca unii cu altii pe criterii religioase, pe grupe de varsta sau daca sunt in tara ori in diaspora. Campania lui Ponta a lasat in urma romani mai saraci, mai dezbinati si mai multa ura. O astfel de campanie de dezbinare a romanilor nu s-a dus in Romania din anii ’90, de la Iliescu.

Citeste si: Material INCENDIAR in presa din SUA la adresa PSD

Aseara insa, romanii au aratat ca sunt liberi, puternici si uniti impotriva coruptiei, hotiei, minciunii si clanurilor mafiote din PSD. Vocea romanilor din strada a fost un semnal de transformare pentru intreaga clasa politica romaneasca.

Victor Ponta nu poate fi presedintele Romniei deoarece el este deja presedintele grupului de crima organizata care ucide si saraceste Romania. Duminica votez in consecinta.

Haideti maine la vot si indemnati-i si pe altii sa voteze sa ne luam Romania inapoi.”

Citeste si: IOHANNIS, CATRE ROMANI: SE POATE SI ALTFEL DECAT CU SCANDAL SI VORBE GOALE. VA CHEM LA VOT SA SCHIMBAM IMPREUNA ROMANIA!