MONICA MACOVEI: Ponta are o singura idee fixa – sa scape baronii locali PSD de justiţie

Europarlamentarul MONICA MACOVEI a declarat, sambata, la Sibiu, ca Ponta are “o singura idee fixa, sa scape baronii locali PSD de justitie”, pentru ca acestia “îi aduc voturi prin minciuna sau prin furt sau prin cumparare”.

Europarlamentarul PDL MONICA MACOVEI a declarat, sambata, la Sibiu, la lansarea candidatilor pentru alegerile europarlamentare, ca PDL trebuie sa castige alegerile “pentru a scapa tara de VICTOR PONTA si de grupul infractional organizat condus de el”.

“Ponta are o singura idee fixa: sa scape baronii locali PSD de justitie. Ponta vrea sa scape baronii PSD de justitie pentru ca acesti baroni locali îi aduc voturi prin minciuna sau prin furt sau prin cumparare”, a spus Macovei.

Ea a adaugat ca romanii nu au nevoie de un premier “santajabil”.

Citeste si: Macovei: Ponta minte ca de obicei. Sa stea cu capul jos si sa explice de ce a pus-o pe Cretu pe lista

“Nu vrem o tara în care primul ministru este santajat si santajabil în fiecare clipa si în fiecare zi de oameni corupti, de oameni care fura din banul public, de oameni care vor sa distruga justitia, care vor sa desfiinteze DNA, care denigreaza orice institutie a statului, de oameni care vor sa fure si sa fie liberi”, a mai spus Macovei, citata de Mediafax.

Ea a sustinut ca declaratiile sale se justifica prin faptul ca VICTOR PONTA nu se dezice de oameni ca ADRIAN DUICU sau RADU MAZARE, iar “singura lui idee este cum sa scape baronii locali, ca sa ramana el pe scaun”,.

“Toata lupta anticoruptie ar avea mai putine falii daca am respecta trei principii din Biblie: sa nu furi, sa nu minti si sa nu ucizi. Daca le-am respecta, toti acesti baroni si toate aceste razboaie vor disparea”, a adaugat MONICA MACOVEI.

Prim-vicepresedintele PDL, CATALIN PREDOIU, europarlamentarii MONICA MACOVEI si DRAGOS DAVID, dar si alti lideri ai PDL au participat, sambata, la lansarea în judetul Sibiu a candidatilor pentru alegerile europarlamentare, la care au participat circa 500 de persoane.