MONICA MACOVEI: ROMANII trebuie sa aleaga intre proiectul meu si CORUPTIE

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, spune ca romanii au de ales, duminica, intre candidati “corupti, marionete ale partidelor” si proiectul ”Macovei”, “cu oameni liberi si demni, care gandesc liber”.

“Nu am facut niciodata jocurile nimanui, nu le fac nici acum si nu am sa le fac niciodata. Nimeni nu ma poate santaja cu nimic si m-am luptat cu raul fara frica. Eu nu am avut niciun partid in spate, nici PDL si nici PNL, nici banii lui Cocos, nici banii baronilor corupti, nici sustinerea baronilor. Am avut insa cel mai minunat lucru in spate, am avut oamenii”, a afirmat vineri Macovei in cadrul unei declaratii de presa.

CITESTE SI: VICTOR PONTA nu exclude o noua SUSPENDARE a presedintelui TRAIAN BASESCU 

Ea a sustinut ca politicienii candideaza unii impotriva altora, “dar in timpul asta fac afaceri impreuna, isi dau mana ca sa fure din banii publici”.

”Acesti politicieni au condus de atatia ani, intr-o forma sau alta, au fost toti la putere si acum mimeaza o campanie electorala, o competitie, sau mimeaza atacuri. In realitate sunt toti impreuna, in realitate este fratia politicienilor corupti”, a spus Monica Macovei.

CITESTE SI: MACOVEI: Legea care pedepseste dezvaluirea informatiilor din dosare ingradeste libertatea presei

In context, ea a explicat ca a fost sustinuta in campania electorala cu donatii ”oneste” si a subliniat ca nu are obligatii fata de nimeni.

Sursa foto: adevarul.ro