MONICA MACOVEI SI-A ANUNTAT PREZENTA LA ALEGERI: DA, VOI CANDIDA! Pot sa-l bat pe PONTA

MONICA MACOVEI,  europarlamentar PDL, si-a anuntat, miercuri, candidatura la ALEGERILE PREZIDENTIALE care vor avea loc in luna noiembrie. MACOVEI si-a prezentat intentia de a intra in cursa pentru Cotroceni intr-o conferinta de presa in care si-a expus motivele pentru care a ales sa participe la ALEGERI.

“Nu mi-am dat demisia din PDL si nici nu intentionez sa mi-o dau pentru ca am participat la multe batalii castigate alaturi de acest partid. Am luat decizia de a candida la ALEGERILE PREZIDENTIALE in urma cu doua luni, dovada fiind cererea pe care am lansat-o si anume includerea mea in sondajele facute de ACL. Voi candida INDEPENDENT si va asigur ca sunt singura care pot sa il bat pe VICTOR PONTA. Principalul contracandidat este PONTA si de aceea vreau sa-l bat. Eu reprezint dreapta pe care nu vreau sa o divizez ci sa o coagulez. Eu ma adresez electoratului de dreapta si pot aduce voturi din partea dreapta dar pot aduce voturi si din afara celor care nu fac parte din bazinele politice”, a declarat MACOVEI.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI si-a anuntat CANDIDATURA la PREZIDENTIALE 

“Nu am structuri de partid si ma bazez in campanie pe sprijinul oamenilor, pe voluntariat. Va fi o campanie diferita. Voi umbla prin tara, voi strange semnaturile necesare singura. Presedintele BASESCU il sustine pe CRISTIAN DIACONESCU si deabia astept sa am o confruntare pozitiva cu prezidentiabilul PMP. Nu subestimati voluntarii. Eu vreau doar binele tarii si nimic mai mult. Romanii sunt pregatiti pentru un candidat INDEPENDENT. 50% din populatia Romaniei sunt femei si stiu ca facem mai multe decat barbatii”, a continuat MACOVEI.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: MONICA MACOVEI a ales un drum IN AFARA partidului prin decizia de a candida la prezidentiale 

“Sloganul meu este legat strict de ceea ce fac eu in prezent. Va fi dezvaluit in curand. Nu vad de ce a-si demisiona din functia de europarlamentar, atat timp cat si ceilalti candidati isi pastreaza functiile pe care le au in prezent. Ponta pe cea de premier, Iohannis pe cea de primar al Sibiului”, a mai spus MACOVEI.

Sursa foto: realitatea.net