MONICA MACOVEI: Sunt singurul candidat independent pe bune. Voi castiga Presedintia

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent in cursa pentru Cotroceni, a declarat sambata, la Timisoara, ca este sigura de reusita sa in alegerile pentru Cotroceni si, de aceea, nu se gandeste la vreun partid politic spre care s-ar putea indrepta dupa scrutin.

“Castig Presedintia, nu discut despre a nu o castiga. (…) Eu voi fi singurul presedinte independent pe bune, pentru ca restul si-au dat demisia dupa ce au devenit presedinti”, a spus Macovei, intr-o conferinta de presa. Ea a adaugat ca are un program electoral original si, desi unii il considera “exceptional”, contine idei de normalitate.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI si-a inceput campania electorala intr-o hala dezafectata din Timisoara 

“Tot ce este in programul meu este original, in sensul ca nu am copiat de nicaieri si ca acestea sunt idei firesti si normale pentru o societate. Multa lume a spus ca ele par exceptionale, dar eu vreau sa spun ca ele sunt normalitatea, numai ca in Romania nu avem normalitate de 25 de ani. Nu candidez pentru functia de premier, care este numit de presedinte, dar ca presedinte trebuie sa stii unde vrei sa duci tara ta, unde vrei sa ajungi peste 5 ani, peste 10 ani si trebuie sa stii ce vrei in fiecare domeniu”, a declarat Macovei.

CITESTE SI: WILLIAM BRINZA propune acordarea a unei subventii de 2.000 de euro pentru fiecare nou-nascut

Monica Macovei si-a lansat candidatura, sambata, la Timisoara, in prezenta a peste 100 de simpatizanti si si-a prezentat programul politic pentru Cotroceni in halele fostei fabrici de legume Fructus, organizatorii intalnirii dorind sa marcheze, astfel, faptul ca privatizarea postdecembrista a dus la falimentarea brandurilor industriei romanesti.

Sursa foto: realitatea.net