MONICA MACOVEI, suparata pe DNA

MONICA MACOVEI nu este deloc multumita de activitatea procururilor anticoruptie din judetul Constanta. Fostul ministru al Justitiei considera ca acestia nu au aplicat asa cum se cuvine legea.

“Suntem in situatia in care omul face diferenta. Nu e tot sistemul judiciar la fel, nu peste tot DNA lucreaza la fel. Filiala Constanta DNA s-a vorbit despre ea ca a facut ceva? Cu tot ce s-a intamplat cu plajele, cu terenurile, e alta tara”, a declarat MACOVEI la Scoala de vara de la Sighet. 

Citeste si: MACOVEI asteapta pana in data de 5 august pentru a vedea daca va fi luata in calcul pentru PREZIDENTIALE

Europarlamentarul PDL  a precizat ca exista o schimbare radicala in justitie care deja a fost semnalata de cetateni prin ultimele condamnari din lumea politica si a fotbalului. 

“Sunt tot mai multi procurori curajosi care s-au obisnuit cu ideea in cazul unor politicieni, si nu le mai pasa, adica nu au teama lor, cu judecatori curajosi care acum 5-6 ani ani dadeau achitari dupa care dadeau condamnari cu suspendare, iar acum dau cu executare.

Citeste si: BLAGA, despre razvratirea MONICAI MACOVEI: Legea trebuie RESPECTATA si de dansa

Acum vedem o evolutie. Suntem pe drumul cel bun, si nici nu se putea peste noapte ca tot sistemul din justitie sa se schimbe. Problema este sa fim tot mai multi (…), problema este sa nu se zica stop! Sa nu se zica de la toamna, si imi aduc aminte de ce a zis Ponta despre alegeri. A zis Ponta: <daca nu castigam presedintia, scapa cine poate>. Aste e clar ca daca castiga, scapam toti. Asta inseamna ca ce fac? Schimba oamenii!”, a punctat MONICA MACOVEI.