MONICA MACOVEI: Voi fi un PRESEDINTE BIO

Candidatul independent la presedintie MONICA MACOVEI a declarat sambata ca daca va castiga alegerile prezidentiale va incuraja lumea sa manance sanatos.

“O sa fiu un PRESEDINTE BIO. Am petrecut multi ani din viata stand in birouri, inclusiv la Ministerul Justitiei, cate 14-15 ore pe zi, ca sa facem tot ce trebuie pentru a intra in Uniunea Europeana. A fi un PRESEDINTE BIO inseamna sa incurajezi lumea sa manance bio. Eu mananc bio. Cel mai sigur e sa cumperi direct de la producatori”, a spus MONICA MACOVEI, prezenta sambata la un targ de produse bio.

Ea a sustinut ca antreprenoriatul reprezinta forma esentiala de libertate si lucrul care duce o tara inainte.

“Trebuie incurajat antreprenoriatul prin a-l lasa in pace sa se dezvolte, a nu-l sufoca cu tot felul de taxe si impozite. Intalnirea cu Administratia Fiscala trebuie sa fie o data pe an fara controale care sugruma micii intreprinzatori. Sa se duca ANAF si Ministerul Finantelor la marii evazionisti”, a sustinut Macovei, potrivit Agerpres.

MONICA MACOVEI a mai afirmat ca birocratia trebuie sa fie informatizata.

“Birocratia trebuie sa fie informatizata si totul sa se rezolve printr-un click si un zambet. Fie functionarul da un click, fie tu dai un click de acasa pe calculator pentru ca totul este informatizat”, a mai spus candidatul la prezidentiale.

Sursa foto: europarl.europa.eu